Wil jij ook leren tennissen?

Ook dit tennisseizoen biedt Tennis Organisatie Zeeland (TOZ) weer verschillende mogelijkheden om tennislessen te volgen. In 2019 is er samenwerking gezocht met Tennisschool Smash-it van LTC De Schelde.

Hoofdtrainer van LTC De Schelde en LTC DOS is Michel Kokelaar. De vaste clubtrainer van LTC DOS is Raoul Flipse. Hij wordt hierbij ondersteund door Luc Govers (TOZ) in de competitietrainingen en selectietrainingen.

Om het aanbod voor de jeugd te vergroten worden er combinatiegroepen van LTC DOS en LTC De Schelde gemaakt. LTC De Schelde en LTC DOS bieden dezelfde lestarieven voor de jeugd aan. Door de combinatiegroepen kunnen er gemakkelijker trainingsgroepen en competitieteams worden samengesteld. Alle jeugdleden mogen op beide parken vrij tennissen, het hele jaar door. De lessen voor de jeugd zullen zowel plaatsvinden bij De Schelde als bij DOS, de indeling wordt door de trainers gemaakt.

Op deze manier werken we samen aan een sterke basis, waarmee we de huidige jeugdleden willen behouden en nieuwe jeugdleden aantrekken. 

Volwassenen  (17+) 

Reguliere tennislessen in een reeks van 10 weken. Een must voor elke tennisser om zijn of haar niveau te verhogen met minder kans op blessures!

ACTIE 2019: 

Kennis maken met tennis? Volg eerst 2 gratis proeflessen! Je hoeft niet lid te zijn. Aanmelden proeflessen voor 1 mei. Vervolgactie: 1 jaar lid voor 99 euro + 8 extra lessen voor 95 euro

Actie voor DOS-leden: 2 gratis tennislessen + 8 vervolglessen voor 95 euro

Direct inschrijven

Tenniskids (4-8 jaar)

Combinatiegroepen van LTC DOS en LTC de Schelde

  • Lespakket Zilver: 1 jaar lid + 10 tennislessen € 160,- Actie: 1 jaar lid + 20 tennislessen € 200,-
  • Lespakket Goud: 1 jaar lid + 32 tennislessen € 390,- Actie: 1 jaar lid + 42 lessen € 430,-

Tennisles junioren (9-17 jaar)

Combinatiegroepen van LTC DOS en LTC de Schelde

  • Lespakket Zilver 1 jaar lid + 10 tennislessen € 175,- Actie: 1 jaar lid + 20 tennislessen € 215,-
  • Lespakket Goud 1 jaar lid + 32 tennislessen € 405,- Actie: 1 jaar lid + 42 lessen € 445,-

Optie: + 10 weken competitietraining voor slechts 40 euro extra

LET OP! Alle prijzen voor de jeugd zijn inclusief lidmaatschap

Direct inschrijven

Liever in termijnen betalen?

De meeste cursisten betalen hun lesgeld in één keer maar als u liever in termijnen betaalt, dan is dat uiteraard mogelijk. Stuur een e-mail naar jaccofilius@tennisorganisatie.nl onder vermelding van uw naam en lesgroep. Dit kan vanaf €25,- per maand!

Inschrijven voor de tennislessen via www.tozzeeland.nl