Wil jij ook leren tennissen?

Ook dit tennisseizoen biedt Tennis Organisatie Zeeland (TOZ) weer verschillende mogelijkheden om tennislessen te volgen. In 2019 is er samenwerking gezocht met Tennisschool Smash-it van LTC De Schelde.

Hoofdtrainer van LTC De Schelde en LTC DOS is Michel Kokelaar. De vaste clubtrainer van LTC DOS is Raoul Flipse (06-28264728, raoul@tennisorganisatiezuidwest.nl). Hij wordt hierbij ondersteund door Luc Govers (TOZ) in de competitietrainingen en selectietrainingen.

Om het aanbod voor de jeugd te vergroten worden er combinatiegroepen van LTC DOS en LTC De Schelde gemaakt. LTC De Schelde en LTC DOS bieden dezelfde lestarieven voor de jeugd aan. Door de combinatiegroepen kunnen er gemakkelijker trainingsgroepen en competitieteams worden samengesteld. Alle jeugdleden mogen op beide parken vrij tennissen, het hele jaar door. De lessen voor de jeugd zullen zowel plaatsvinden bij De Schelde als bij DOS, de indeling wordt door de trainers gemaakt.

Op deze manier werken we samen aan een sterke basis, waarmee we de huidige jeugdleden willen behouden en nieuwe jeugdleden aantrekken. 

Volwassenen  (17+) 

Een must voor elke tennisser om zijn of haar niveau te verhogen met minder kans op blessures! Voor volwassenen biedt TOZ een reeks tennislessen aan, er zijn verschillende mogelijkheden, kijk hiervoor op de website van TOZ of neem contact op met Raoul Flipse voor een aanbod op maat.

ACTIE 2020 voor nieuwe leden: 

Kennis maken met tennis? Volg 10 tennislessen voor 95 euro bij TOZ.

Direct inschrijven

Jeugd van 4 -10 jaar

Bal- en slagvaardigheid. Wekelijks 10 x op vrijdagmiddagen. Eerste 3 keer gratis meedoen. Daarna lid worden voor € 45,- incl. overige 7 keer bal- en slagvaardigheid

Jeugd 4 - 17 jaar

Pakket Zilver
10 tennislessen € 160,-
Actie: 20 lessen € 200,-

Pakket Goud
32 tennislessen € 390,-
Actie: 42 lessen € 430,-
 

Direct inschrijven

Inschrijven of meer informatie over tennislessen?

Neem contact op met TOZ via www.tozzeeland.nl