Kantinediensten

De kantine van L.T.C. DOS wordt beheerd door de groundsman en door leden die een kantinedienst doen. De groundsman is iedere ma, di, do en vrijdagochtend van 8.00 uur tot 12.00 uur aanwezig. Daarnaast is de kantine geopend op de volgende tijdstippen (mits iemand zich heeft aangemeld voor een kantinedienst): 

  • maandag- t/m vrijdagavond 19.00 uur tot 22.30 uur
  • zaterdag/zondag tijdens de voorjaarscompetitie van april t/m juni en de najaarscompetitie van half september t/m oktober van 8.30 - 12.30 uur, van 12.30 - 16.30 en van 16.30 - 20.30 uur.

Inschrijven voor een kantinedienst

Om je kantinedienstbijdrage terug te verdienen, kun je je aanmelden voor een kantinedienst. Een kantinedienst duurt vier uur en daarmee ontvang je EUR 25,- terug. Om je aan te melden voor een kantinedienst, dien je in te loggen met je KNLTB-gegevens. De dienstenplanner is afgeschermd voor niet-leden om privacy-redenen. 

Zo kun je je aanmelden: 

  1. Ga naar Mijn KNLTB Club: mijn.knltb.club
  2. Zoek L.T.C. DOS op (typ: DOS)
  3. Log in met je bondsnummer of clubnummer (Heb je nog geen inlog? via 'wachtwoord vergeten', kun je een inlog aanvragen!)
  4. Na het inloggen is de KNLTB Dienstenplanner als agenda zichtbaar en zijn de bardiensten per maand weergegeven. De beschikbare bardiensten staan rechts naast de agenda. Klik op de gewenste bardienst en kies voor "inplannen". Herhaal deze stap voor het inplannen van meerdere bardiensten. De door jou ingeplande bardiensten komen rechtsboven in beeld te staan.
  5. Je bent nu aangemeld voor de kantinedienst. 

Op de website staat ook de instructies voor een kantinedienst. Hierin lees je o.a. waar je de sleutel kunt ophalen, hoe het alarm in- en uitgeschakeld kan worden en hoe het schuifhek van het parkeerterrein kan worden geopend. Welke werkzaamheden en hoe de kantine verder werkt, vind je in de instructie achter de bar. 

Instructies kantinedienst

Kantinedienst als vrijwilligersbijdrage

LTC DOS vraagt senioren een vrijwilligersbijdrage van 50 euro bovenop de contributie. Deze kan terugverdiend worden door twee keer vrijwilligerswerk te verrichten voor de club. Hier vallen ook kantinediensten onder. Per kantinedienst zet je je vier uurtjes in voor de club. Het is niet de bedoeling dat je zelf tennist tijdens je kantinedienst. Per verrichte kantinedienst ontvang je 25 euro retour. Leden die zich inschrijven voor een extra kantinedienst ontvangen daarvoor eveneens 25 euro per keer. Nieuwe leden zijn het eerste jaar vrijgesteld van de verplichting om een kantinedienst te draaien en dus ook van het betalen van de vrijwilligersbijdrage.