Instructie kantinedienst

Leuk dat je een kantinedienst doet! Tijdens je dienst is de kantine en het terras jouw domein! Je zorgt ervoor dat alles schoon en aan kant is, je zorgt voor de klanten en je zorgt voor gezelligheid in de kantine! Je dienst duurt vier uurtjes en je staat in de kantine en niet op de baan. 

Sleutel ophalen

Voordat je begint met je dienst, kun je de sleutel van de kantine ophalen, bij deze personen:  

De sleutels van het tennispark kunnen worden opgehaald op een van de volgende adressen:

• Gerrit Wittens, Rietkraag 55, M: 06-17455431

• Ferdi Dobbelaer, Van Karnebeekstraat 9, T: 0118-462524 / M: 06-15317466

• Karin Sonnemans, Talmalaan 26, T: 0118-478863

Bel ruim tevoren op naar een van de sleuteladressen om af te spreken wanneer je terecht kunt om de sleutel op te halen, zodat je niet voor een gesloten deur staat. Direct na afloop van je kantinedienst moet je de sleutel op dat adres weer in de brievenbus doen. Als de sleutel wordt doorgegeven aan iemand die na jou kantinedienst doet, moet je die persoon vragen om de sleutel dezelfde dag weer in te leveren op het adres waar die is opgehaald. Iemand die 's middags kantinedienst heeft, kan dus wellicht de sleutel overnemen van zijn voorganger. Bekijk op mijn.club.knltb in de kantinedienstplanner om te weten of je de sleutel kunt overnemen!  

Als het regent...

Bekijk het weerbericht. Als het keihard regent en het voorlopig niet droog wordt, bespaar de moeite en annuleer je kantinedienst. Mocht de voorspeling aangeven dat het droog wordt, dan kunt je de sleutel wel ophalen. 

Openen tennispark en kantine

Met de elektronische kantinedienstsleutel (de touchkey) kan het tennispark worden geopend en deze is zo geprogrammeerd dat het toegangshek open blijft staan (tot 21.00 uur 's avonds). Met dezelfde touchkey moet ook het alarm naast de toegangsdeur uitgeschakeld worden. Houd daarvoor de touchkey tegen de sensor naast de deur op de muur en je hoort een klikje als teken dat het alarm is uitgeschakeld. Met de andere sleutel (de certificaatsleutel) kan de toegangsdeur van de kantine nu worden geopend. 

Mocht er iets misgaan en het alarm gaat af, dan zult u gebeld worden door de alarmcentrale. Meld je dan met je naam en zeg dat je een DOS-lid bent en kantinedienst verricht. Neem vervolgens telefonisch contact op met de voorzitter van de onderhoudscommissie Gerrit Wittens: tel. 06-17455431.

Alcoholbeleid

Conform de afgegeven Drank- en horecawetvergunning mag zwak-alcoholhoudende drank uitsluitend verstrekt worden aan personen van 18 jaar en ouder:

  • op maandag t/m vrijdag niet eerder dan 17.00 uur tot uiterlijk 24.00 uur;
  • op zaterdag en op zon- en feestdagen niet eerder dan 12.00 uur tot uiterlijk 24.00 uur.

Verdere instructies in de kantine

Als je eenmaal binnen bent, dan ligt er een map met "kantinedienst instructie" achter de bar. In deze map staat precies wat je kunt doen of hoe iets werkt in de kantine. Raadpleeg deze map; het maakt je wegwijs in de kantine. 

Heel veel succes!