Update coronamaatregelen en voorjaarscompetitie 2021

Vanwege de lockdown heeft de KNLTB voor de tennissport landelijk maatregelen moeten treffen die ten minste gelden tot en met 30 maart 2021. Dat betekent concreet:

  • Volwassenen vanaf 18 jaar mogen tennis spelen met maximaal 4 personen, alleen buiten. Zij houden 1.5 meter afstand. Dubbelen mag dus, bij voorkeur in 2 vaste koppels van 2 personen; houd altijd 1.5 meter afstand tot het andere koppel en je medespeler.
  • Wedstrijden zijn nog niet toegestaan, dus geen interne competities.
  • Jeugd t/m 17 jaar mag spelen en trainen in groepsverband, alleen buiten
  • Voor trainingen met volwassenen vanaf 27 jaar geldt een maximale groepsgrootte van 4 personen per baan op 1.5 meter afstand, dit is exclusief trainer. Alleen buiten.

Competitie 2021

Met de verlenging van de lockdown en de onzekerheid over de situatie in april heeft de KNLTB besloten de start van de Voorjaarscompetitie 2021 voorlopig uit te stellen tot begin mei.

De animo om competitie te spelen bij LTC DOS is weer groot, in totaal hebben er zich 13 teams ingeschreven voor de verschillende competitiesoorten in het voorjaar.

De kans is groot dat als er competitie gespeeld mag worden vanaf mei, dit zal zijn met 1.5 meter maatregelen en een gesloten kantine om dit veilig en verantwoord te kunnen organiseren. Ondanks deze voorwaarden kunnen de leden van DOS blijven tennissen.

Vooralsnog zijn alleen de banen 6&7 bespeelbaar, deze kunnen zoals gebruikelijk worden gereserveerd via de Club-app.

Zorg goed voor jezelf en elkaar!  

Vriendelijke groet,

Het bestuur van LTC DOS

Meer recent nieuws

vrijdag, 11 juni 2021

Zomeractie 2021

Het tennisseizoen is in volle gang! We hebben een aantrekkelijke zomeraanbieding voor iedereen die dit jaar nog wil komen tennissen bij ons.
Lees meer
Nieuwsoverzicht