Tennislessen in 2019

Ook dit tennisseizoen biedt Tennis Organisatie Zeeland (TOZ) weer verschillende mogelijkheden om tennislessen te volgen. In 2019 is er samenwerking gezocht met Tennisschool Smash-it van LTC De Schelde. We hebben mooie aanbiedingen voor de jeugd en voor senioren.

Aanbieding Jeugd:

Voor alle jeugdleden heeft TOZ twee pakketten samengesteld: Zilver en Goud. Deze pakketten kunnen in termijn betaald worden. Terug van weggeweest zijn de competitietrainingen in het voorjaar. Voor een kleine extra bijdrage kunnen er 10 competitietrainingen gevolgd worden.
Lees meer

Aanbieding senioren (17+):

Actie voor DOS-leden: 2 gratis tennislessen + 8 vervolglessen voor slechts € 95,- (dankzij een bijdrage van de club). Dus: 10 weken, 60 minuten tennisles in een groep van 4 personen.

Actie nieuwe leden: Kennis maken met tennis? Volg eerst 2 gratis proeflessen! Je hoeft niet eerst lid te worden. Aanmelden proeflessen voor 1 mei. Wil je vervolgens verder met tennis? Word 1 jaar lid voor 99 euro. En je kunt 8 vervolglessen nemen voor slechts € 95,-.

Meer info en aanmelden

Meer recent nieuws

zondag, 31 mei 2020

Zomeractie 2020

Ons tennispark in Vlissingen is weer geopend voor alle leden voor trainingen en vrij spelen. Nieuwe leden zijn van harte welkom!

Actie:

Lees meer
Nieuwsoverzicht