Tennislessen in 2019

Ook dit tennisseizoen biedt Tennis Organisatie Zeeland (TOZ) weer verschillende mogelijkheden om tennislessen te volgen. In 2019 is er samenwerking gezocht met Tennisschool Smash-it van LTC De Schelde. We hebben mooie aanbiedingen voor de jeugd en voor senioren.

Aanbieding Jeugd:

Voor alle jeugdleden heeft TOZ twee pakketten samengesteld: Zilver en Goud. Deze pakketten kunnen in termijn betaald worden. Terug van weggeweest zijn de competitietrainingen in het voorjaar. Voor een kleine extra bijdrage kunnen er 10 competitietrainingen gevolgd worden.
Lees meer

Aanbieding senioren (17+):

Actie voor DOS-leden: 2 gratis tennislessen + 8 vervolglessen voor slechts € 95,- (dankzij een bijdrage van de club). Dus: 10 weken, 60 minuten tennisles in een groep van 4 personen.

Actie nieuwe leden: Kennis maken met tennis? Volg eerst 2 gratis proeflessen! Je hoeft niet eerst lid te worden. Aanmelden proeflessen voor 1 mei. Wil je vervolgens verder met tennis? Word 1 jaar lid voor 99 euro. En je kunt 8 vervolglessen nemen voor slechts € 95,-.

Meer info en aanmelden

Meer recent nieuws

vrijdag, 11 juni 2021

Zomeractie 2021

Het tennisseizoen is in volle gang! We hebben een aantrekkelijke zomeraanbieding voor iedereen die dit jaar nog wil komen tennissen bij ons.
Lees meer
vrijdag, 12 maart 2021

Actie 2021: word voordelig lid van LTC DOS

Ons tennispark in Vlissingen is geopend voor leden voor trainingen en vrij spelen. Nieuwe leden zijn van harte welkom! Meld je aan voor 1 mei 2021 en profiteer van onze voordeelactie voor nieuwe leden.
Lees meer
Nieuwsoverzicht