Tennisinstuif: iedere dinsdagavond in juni

baan LTC DOS

In de maand juni organiseren we op LTC DOS iedere dinsdagavond vrije instuif tussen 19.00-21.00 uur. Iedereen (alle leeftijden) is welkom, ook als je nog niet lid bent van een tennisvereniging. Dit is de kans om kosteloos te ontdekken of tennis een sport voor jou is! Het is geen verplichting om elke week deel te nemen. Er worden in principe dubbel en/of mixpartijen gespeeld.

Meld jezelf vooraf aan via 06-41764445 (WhatsApp) of activiteiten@ltcdos.nl.

Corona voorzorgmaatregelen

LTC DOS houdt rekening met de richtlijnen voor tennis, opgesteld door de KNLTB. LTC DOS zorgt voor voldoende ballen. Neem een eigen tennisracket mee en draag sportschoenen die geschikt zijn voor gravel (geen kunstgrasschoenen).

Het clubhuis is in principe niet geopend. De toiletten zijn wel toegankelijk voor deelnemers. Van kleedkamers en douches kan voorlopig nog geen gebruik worden gemaakt.

Samen weer de baan op. Geniet ervan! We zien je graag terug bij LTC DOS.

Meer recent nieuws

vrijdag, 11 juni 2021

Zomeractie 2021

Het tennisseizoen is in volle gang! We hebben een aantrekkelijke zomeraanbieding voor iedereen die dit jaar nog wil komen tennissen bij ons.
Lees meer
vrijdag, 12 maart 2021

Actie 2021: word voordelig lid van LTC DOS

Ons tennispark in Vlissingen is geopend voor leden voor trainingen en vrij spelen. Nieuwe leden zijn van harte welkom! Meld je aan voor 1 mei 2021 en profiteer van onze voordeelactie voor nieuwe leden.
Lees meer
Nieuwsoverzicht