Openingstoernooi 2018 12.30-17.00 uur

Op zondag 1 april (Eerste Pasen)vieren we traditiegetrouw de start van het nieuwe tennisseizoen tijdens het Openingstoernooi.

Je wordt om 12.30 uur verwacht, waar je onder het genot van koffie/thee en wat lekkers bij kan kletsen met de clubgenoten die je al een tijd niet gesproken hebt. Daarna staat vanaf 13.00 uur het toernooi op het programma. Je speelt (maximaal) 4 dubbel/mixpartijen van circa 35 minuten met verschillende partners. We maken 2 poules, indeling op sterkte. Minder wedstrijden kan ook, op verzoek. Halverwege is er een pauze. We eindigen uiterlijk om 17.00 uur.

Doe ook mee en neem al je vrienden/bekenden mee voor een potje tennis! Op het Openingstoernooi is iedereen welkom. Dus ook als je (nog) niet lid bent van DOS.

Schrijf je voor 31 maart in via activiteiten@ltcdos.nl. Vermeld daarin ajb je naam en dubbel speelsterkte. Er is géén inschrijfgeld, leden van DOS doen dus gratis mee aan deze activiteit!

Meer recent nieuws

zondag, 31 mei 2020

Zomeractie 2020

Ons tennispark in Vlissingen is weer geopend voor alle leden voor trainingen en vrij spelen. Nieuwe leden zijn van harte welkom!

Actie:

Lees meer
Nieuwsoverzicht