Nieuw vanaf 2018: digitaal afhangen

Het nieuwe afhangbord hangt inmiddels! Het oude afhangbord kun je niet meer gebruiken. Vanaf de start van dit seizoen hang je op LTC DOS digitaal een baan af. Het werkt heel gemakkelijk.

Afhangbord

In de hal tegenover de dameskleedkamer hangt een touchscreen met een kaartlezer. Met je KNLTB ledenpas kun je daarop banen afhangen. Haal je pasje door de kaartlezer en kies een baan. De touchscreen bedien je door met je vinger op het scherm te tippen. Volg dan de aanwijzingen op het scherm volgt, het spreekt verder voor zich.

Let op: om af te hangen heb je een touchkey nodig om in het clubhuis te kunnen. Heb je die niet? Vraag hem direct aan via onderhoudscommissie@ltcdos.nl

Nieuwe speeltijden

Vanaf dit seizoen spelen we niet meer volgens bloktijden van ¾ uur. Als je aankomt op het park en wilt tennissen, hang je af via het digitale bord Je start direct met spelen zodra er een baan vrij is/komt. Je kunt dan de volledige speeltijd benutten! De speeltijd voor dubbelspel wordt verleng naar 1 uur, de speeltijd voor enkelspel is ¾ uur.

Nieuw: baan reserveren

Een groot voordeel is dat alle leden nu ook een baan kunnen reserveren vanuit huis.

Wat zijn de spelregels:

  • Je reserveert een baan via de KNLTB clubb app. Baan 3, 6 en 7 zijn beschikbaar om te reserveren via de app.
  • Je kunt 2 dagen van tevoren een baan reserveren voor enkelspel of dubbelspel en uiterlijk 2 uur van tevoren.
  • Je kunt tot 1,5 uur van tevoren annuleren, daarna niet meer. Dan word je dus verwacht.
  • Als je op het park komt, moet je je reservering eerst bevestigen. Je haalt je pasje door de kaartlezer en klikt op: ‘bevestig de reservering’.
  • Kom je niet op tijd opdagen? Dan vervalt je reservering en dan kan iemand anders deze baan afhangen. Kom je meermaals niet opdagen? Dan word je uitgesloten van het digitaal reserveren.

Let op: op competitiedagen en in toernooiweken kun je deze banen niet reserveren.

Deze spelregels zijn bedacht door het bestuur in overleg met de KNLTB. We proberen eerst een seizoen uit hoe het bevalt. Heb je vragen, suggesties of tips? Meld het dan bij het bestuur via onderhoudscommissie@ltcdos.nl Na het voorjaarsseizoen gaan we evalueren en spelregels aanpassen of uitbreiden waar nodig.

Uitleg op de Pasjesavond

Op vrijdagavond 30 maart delen we de pasjes voor het nieuwe seizoen uit tussen 19.00 en 21.00 uur. We laten je dan meteen zien hoe het afhangscherm en de Club app werkt.

Op zondagmiddag 1 april is er nog een laatste kans om je pasje op te halen tussen 13.00 en 15.00 uur.

Meer recent nieuws

zondag, 31 mei 2020

Zomeractie 2020

Ons tennispark in Vlissingen is weer geopend voor alle leden voor trainingen en vrij spelen. Nieuwe leden zijn van harte welkom!

Actie:

Lees meer
Nieuwsoverzicht