Maatregelen coronavirus

Het kabinet neemt verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Dit heeft gevolgen voor onze vereniging. 

Hieronder een update van 20 mei:

Er mag weer vrij gespeeld worden op onze vereniging; zowel in enkel- en dubbelvorm! Dat betekent dat het tennispark volledig open gaat voor alle leden, waarbij we wel enkele regels in acht moeten nemen. Hieronder volgt een korte opsomming van de regels:

  • Vrij spelen is toegestaan in enkelspelvorm en sinds 20 mei ook in dubbelvorm. Spelers mogen dus ook weer dubbelen, 4 spelers op een baan bij tennis is bij vrij spelen toegestaan, mits de 1.5 meter gehandhaafd wordt. 
  • Banen moeten vooraf vanuit huis gereserveerd worden via de Club-app. 
  • Bij aankomst op de club moet je je reservering nog bevestigen via het afhangbord, tegenover de dames kleedkamer.
  • Je mag maximaal 5 minuten voor aanvang van besproken tijd het park betreden. Na afloop van het vrijspelen dient het park direct weer verlaten te worden. 
  • Het clubhuis, het terras en kleedkamers zijn gesloten, toiletten zijn wel toegankelijk.
  • De trainingen voor volwassenen worden ook weer opgestart, deelnemers worden hierover persoonlijk geïnformeerd via TOZ. 

Voorjaarscompetitie

De Voorjaarscompetitie kon niet starten in het weekend van 9/10 mei en dat het spelen van deze competities voor de zomer is niet haalbaar. Daarom heeft de KNLTB besloten de Voorjaarscompetitie te verplaatsen naar het najaar. De Voorjaarscompetitie wordt gespeeld in de periode van de Najaarscompetitie, van begin september tot en met eind oktober. Klik hier voor de speeldata. De Vcl's zullen de competitieteams hier verder over informeren. Je kunt meer lezen over het verplaatsen van de Voorjaarcompetitie op de website van de KNLTB: https://www.knltb.nl/nieuws/2020/04/knltb-competities-verplaatst-naar-het-najaar/

We hebben een protocol voor de jeugd met KNLTB richtlijnen opgesteld in samenwerking met TOZ. Ouders van jeugdspelers worden geïnformeerd.

De gezondheid en veiligheid van iedereen staat voorop, we hopen op jullie begrip in deze tijden. 

Als je vragen hebt, kun je altijd terecht bij corona contactpersoon Emiel Duit via 0641764445 en activiteiten@ltcdos.nl

Lees meer op: www.knltb.nl/overig/veelgestelde-vragen-corona-virus

We wensen jullie veel tennisplezier!

Meer recent nieuws

vrijdag, 11 juni 2021

Zomeractie 2021

Het tennisseizoen is in volle gang! We hebben een aantrekkelijke zomeraanbieding voor iedereen die dit jaar nog wil komen tennissen bij ons.
Lees meer
vrijdag, 12 maart 2021

Actie 2021: word voordelig lid van LTC DOS

Ons tennispark in Vlissingen is geopend voor leden voor trainingen en vrij spelen. Nieuwe leden zijn van harte welkom! Meld je aan voor 1 mei 2021 en profiteer van onze voordeelactie voor nieuwe leden.
Lees meer
Nieuwsoverzicht