Gerrit Wittens krijgt lintje voor inzet bij tennisclub DOS

VLISSINGEN – In het clubgebouw van tennisvereniging DOS in Vlissingen is Gerrit Wittens maandagavond koninklijk onderscheiden. Wittens zet zich al jaren in voor de club. 

Burgemeester Bas van den Tillaar van Vlissingen verraste Wittens met het lintje. Hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau, als erkenning voor zijn vele vrijwilligerswerk. Sinds 1984 is Wittens al voorzitter van de onderhouds- en sponsorcommissie van LTC DOS. 'Hij is al zo'n twintig jaar een zéér actief bestuurslid', laat de gemeente Vlissingen weten. Zijn hoofdtaak is voorzitter van de onderhoudscommissie. In die functie is hij verantwoordelijk voor het onderhoud van onder meer het tennispark, de tennisbanen en de kantine. 'Hij zorgt ervoor dat het park er tip top uitziet. Daarnaast zoekt hij altijd sponsoren voor de vereniging en doet hij veel om leden te werven.'

Bron: De Vlissingse Bode 27 februari

https://www.internetbode.nl/regio/vlissingen/algemeen/194787/gerrit-wit…

Meer recent nieuws

zondag, 17 maart 2019

Tennislessen in 2019

Ook dit tennisseizoen biedt Tennis Organisatie Zeeland (TOZ) weer verschillende mogelijkheden om tennislessen te volgen. In 2019 is er samenwerking gezocht met Tennisschool Smash-it van LTC De Schelde.
Lees meer
Nieuwsoverzicht